Merk accessoires kopen of verkopen

Boetiek Secondo - AccessoiresBij een outfit horen uiteraard ook accessoires en Boetiek Secondo te Knokke-Heist kan u hierbij helpen. Zo kunt u kiezen uit allerhande foulards, handtassen, schoenen, laarzen, ceinturen, fantasie juwelen, hoeden, mutsen, handschoenen, zonnebrillen en veel meer.

Volledig uw stijl

Boetiek Secondo heeft voor elk wat wils in het aanbod. Of u nu van de iets klassiekere merken houdt of liever de excentrieke ontwerpers draagt, u vindt zonder twijfel de passende accessoires te Knokke-Heist. Indien u op zoek bent naar iets specifieks, dan is het aangeraden om zeer regelmatig de website in de gaten te houden of langs te komen in de winkel. Zo voorkomt u dat uw favoriete item net voor u aan iemand anders verkocht is.

Zelf verkopen

Hebt u zelf dameskledij of accessoires van bepaalde merken die u wenst te verkopen in Knokke-Heist? Bekijk dan de voorwaarden op deze site en ontdek hoe dit kan. U kunt steeds contact opnemen via de contactpagina indien u vragen hebt. De winkel is op dinsdag en donderdag gesloten, behalve tijdens de vakanties dus kom gerust eens langs en ontdek het aanbod!