Verkoop zelf merkkledij in de damesboetiek

Boetiek Secondo - ConditionsBij Boetiek Secondo kunt u zelf ook items aanbieden die u niet langer meer nodig hebt. Een unieke jas van Dolce & Gabanna die u niet meer draagt, een mooie zonnebril van Dior, … laat het niet zomaar in uw kast liggen maar verkoop het via de meest unieke tweedehands damesboetiek te Knokke-Heist.

Algemene voorwaarden

  • Goederen vermeld op het borderel zijn enkel in consignatie genomen door de bvba Flair-Aladdin-Secondo of in het kort F.A.S. bvba voor een periode van 3 maanden vanaf de inkomdatum vermeld op het borderel.
  • Op vertoon van het borderel ontvangt de houder na ondertekening van het aankoopborderel de som van de verkochte goederen.
  • De niet verkochte goederen dienen uiterlijk gedurende de 5de maand door de eigenaar te worden afgehaald in de damesboetiek te Knokke-Heist. Hierna kan de bvba F.A.S. vrij over de goederen beschikken.
  • Indien gewenst door de eigenaar kan een verzekering tegen diefstal voor de goederen afgesloten worden, er zal dan een anti-diefstal beveiligingslabel aan het kledingstuk aangebracht worden a rato van 1€ per kledingstuk. Voor de kledingstukken niet voorzien van een beveiligingslabel is F.A.S. bvba niet verantwoordelijk voor diefstal.
  • Voor alle eventuele geschillen zijn alleen de rechtbanken van Brugge bevoegd.
  • Afgifte v/d goederen in consignatie behelst het uitdrukkelijk akkoord van de eigenaar van deze goederen met de hierboven vermelde voorwaarden.

Vragen of info nodig? Neem gerust contact op.